diensten

Met enthousiasme werken aan uw droomtuin.

Zo kunt u volledig genieten en tot rust komen in uw nieuw aangelegde of onderhouden tuin. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek, laat u verrassen door de mogelijkheden!

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Niet alleen in de dingen die we doen maar ook de kleine dingen die het verschil maken.

Strakke planning

Nadat u akkoord geeft gaan we de klus inplannen omdat we met een strakke planning werken weet u precies wanneer we bij u beginnen. Dingen waar we geen invloed op hebben kunnen helaas roet in het eten gooien. Door goed overleg met u als klant weet u altijd waar u aan toe bent.

Onze Diensten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Tuinontwerp

Een mooie tuin begint met een idee, meestal heeft u zo uw eigen idee over hoe uw droomtuin eruit moet komen te zien. U bent bij ons aan het juiste adres om een tuinontwerp te laten maken aan de hand van uw wensen.

Tuinonderhoud

Het onderhoud van uw tuin is erg belangrijk voor het behoud van uw groen. Wij kunnen het onderhoud voor u verzorgen, zo kunt u genieten in een mooi verzorgde tuin.

Tuinaanleg

Of het nu gaat om het aanleggen van bestrating, bouwen van overkappingen, zetten van schuttingen, uitvoeren van het grondwerk of het aanplanten van borders wij voeren elke klus voor u uit met volle enthousiasme.

Beplanting

De juiste keuze voor beplanting op de juiste plek is belangrijk. Ook speelt een goede bodem, het bodemleven en de vochtigheid van de grond een grote rol in hoe de beplanting het gaat doen. Dit kunnen wij voor u uit handen nemen.

Boomverzorging

Bomen hebben vaak een belangrijke plaats in uw tuin. Zo kunnen ze een mooie sierwaarde hebben of u een lekkere schaduwplek bieden. Het is daardoor belangrijk dat uw boom juist gesnoeid wordt.

Houtwerk

Ook voor het maken van vlonders, overkappingen en het zetten van schuttingen bent u bij ons op aan het juiste adres. Al onze overkappingen worden op maat gemaakt en naar uw wens aangepast