Diensten

 
 

We doen het allemaal!

Of het nu gaat om het aanleggen van bestrating, bouwen van overkappingen, zetten van schuttingen, uitvoeren van het grondwerk of het aanplanten van borders.

Tuinontwerp

Een mooie tuin begint met een idee, meestal heeft u zo uw eigen idee over hoe uw droomtuin eruit moet komen te zien. U bent bij ons aan het juiste adres om een tuinontwerp te laten maken aan de hand van uw wensen.

Tuinonderhoud

Het onderhoud van uw tuin is erg belangrijk voor het behoud van uw groen. Wij kunnen het onderhoud voor u verzorgen, zo kunt u genieten in een mooi verzorgde tuin.

Tuinaanleg

Het aanleggen van bestrating, bouwen van overkappingen, zetten van schuttingen, uitvoeren van het grondwerk of het aanplanten van borders wij voeren elke klus voor u uit met volle enthousiasme.

Beplanting

De juiste keuze voor beplanting op de juiste plek is belangrijk. Ook speelt een goede bodem, het bodemleven en de vochtigheid van de grond een grote rol in hoe de beplanting het gaat doen. Dit kunnen wij voor u uit handen nemen.

Boomverzorging

Bomen hebben vaak een belangrijke plaats in uw tuin. Zo kunnen ze een mooie sierwaarde hebben of u een lekkere schaduwplek bieden. Het is daardoor belangrijk dat uw boom juist gesnoeid wordt.

Houtwerk

Leeg tekstblok
 

Direct een offerte opvragen?

Bel ons (06 57 28 15 18)
of
stuur ons een e-mail.