U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


Over mij

 Mijn naam is Jochem Verweij ik ben 24 jaar oud en woon in Oud-Beijerland. Na het behalen van mijn diploma voor agrarisch loonwerker heb ik daarna nog een opleiding uitvoerder groene ruimte gevolgd en met succes afgerond. Na 3 jaar stage te hebben gelopen heb ik besloten voor mezelf te gaan werken. Ik hoop ook dat ik ook bij u de tuin van uw dromen mag komen realiseren.

Nieuwste project

Juli 2020

In Oud-Beijerland kregen we de opdracht om een wat natuurlijke pluk tuin te maken. Met verschillende materialen en bepaalde planten hebben we die opdracht naar wens uitgevoerd.

Meer informatie over deze tuin vindt u hier.

 

 

 

 

 

In Oud-Beijerland wilde deze klant in de relatief kleine voortuin weinig tegels en veel beplanting, we denken dat dat gelukt is. Verschillende hoogtes van de borders en de hoogte van de beplanting geven het een speels effect en maken de tuin echt af. Echt een bij en vlinder aantrekkelijke tuin. Voor het pad en het terrasje voor het bankje hebben we grote betontegels gebruikt. De verhoogde bak hebben we gemaakt met stapelblokken.