U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


Over mij

 Mijn naam is Jochem Verweij ik ben 24 jaar oud en woon in Oud-Beijerland. Na het behalen van mijn diploma voor agrarisch loonwerker heb ik daarna nog een opleiding uitvoerder groene ruimte gevolgd en met succes afgerond. Na 3 jaar stage te hebben gelopen heb ik besloten voor mezelf te gaan werken. Ik hoop ook dat ik ook bij u de tuin van uw dromen mag komen realiseren.

Nieuwste project

Juli 2020

In Oud-Beijerland kregen we de opdracht om een wat natuurlijke pluk tuin te maken. Met verschillende materialen en bepaalde planten hebben we die opdracht naar wens uitgevoerd.

Meer informatie over deze tuin vindt u hier.

 

 

 

 

 

In deze tuin hebben we het terras aan de achterkant van het huis gemaakt van 90x90cm tegels. Deze tegels zijn van keramiek. Nadat de tegels lagen hebben we het terras afgevoegd met een waterdoorlatend voegmiddel zodat onkruid minder kans krijgt. De paden hebben we gemaakt van gebakken klinkers om het extra te accentueren wat een mooi geheel geeft. In het grote grasveld gaan we in het najaar nog wat borders aanbrengen.

In de voortuin hebben we de grote tegels gecombineerd met klinkers. De bruin/rode klinkers passen goed bij het huis en met een donkere tegels komt het allemaal mooi tot z'n recht.