U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


Over mij

 Mijn naam is Jochem Verweij ik ben 24 jaar oud en woon in Oud-Beijerland. Na het behalen van mijn diploma voor agrarisch loonwerker heb ik daarna nog een opleiding uitvoerder groene ruimte gevolgd en met succes afgerond. Na 3 jaar stage te hebben gelopen heb ik besloten voor mezelf te gaan werken. Ik hoop ook dat ik ook bij u de tuin van uw dromen mag komen realiseren.

Nieuwste project

Juli 2020

In Oud-Beijerland kregen we de opdracht om een wat natuurlijke pluk tuin te maken. Met verschillende materialen en bepaalde planten hebben we die opdracht naar wens uitgevoerd.

Meer informatie over deze tuin vindt u hier.

 

 

 

 

 

In deze tuin in Hoogvliet hebben we 2 grote bomen gekapt omdat, deze te groot waren geworden voor deze tuin en de omgeving. De bomen namen veel licht weg voor de bewoners. Nadat de bomen weg waren hebben we de tegels met de hoge druk spuit afgespoten zodat het lijkt alsof de tegels nieuw zijn. De klant wilde graag de bestaande tegels opnieuw gebruiken, aan de hand daarvan hebben we een nieuw plan gemaakt voor de indeling van de tuin. Ook moest de aanwezige waterpartij een nieuwe bestemming krijgen in de tuin, ook dat is gelukt.

 

Ook in de voortuin hebben we de boom weggehaald. Hier hebben we wel gebruik gemaakt van nieuwe tegels. De tegels zijn 60x60 cm en zijn van keramiek. De lichte tegels smet de antraciete opsluitbanden contrasteren mooi met elkaar.