U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


Over mij

 Mijn naam is Jochem Verweij ik ben 24 jaar oud en woon in Oud-Beijerland. Na het behalen van mijn diploma voor agrarisch loonwerker heb ik daarna nog een opleiding uitvoerder groene ruimte gevolgd en met succes afgerond. Na 3 jaar stage te hebben gelopen heb ik besloten voor mezelf te gaan werken. Ik hoop ook dat ik ook bij u de tuin van uw dromen mag komen realiseren.

Nieuwste project

Juli 2020

In Oud-Beijerland kregen we de opdracht om een wat natuurlijke pluk tuin te maken. Met verschillende materialen en bepaalde planten hebben we die opdracht naar wens uitgevoerd.

Meer informatie over deze tuin vindt u hier.

 

 

 

 

 

Voor deze klant in Barendrecht kregen we de opdracht om een vlonder te maken. De klant was uitgekeken op de tegels die er lagen en wilde wat nieuws, daar hebben we voor gezorgd. Ook hebben we de bloembak waar de olijfboom in staat van hetzelfde hout gemaakt. Aan de vlonder hebben we ook een verhoogde bak gemaakt die gaat dienen als moestuin. Het dekdeel van de vlonder is gemaakt van extra brede hardhouten vlonder planken. Dit geeft de vlonder een strakke uitstraling en is gemaakt van een duurzaam product.