U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


Over mij

 Mijn naam is Jochem Verweij ik ben 24 jaar oud en woon in Oud-Beijerland. Na het behalen van mijn diploma voor agrarisch loonwerker heb ik daarna nog een opleiding uitvoerder groene ruimte gevolgd en met succes afgerond. Na 3 jaar stage te hebben gelopen heb ik besloten voor mezelf te gaan werken. Ik hoop ook dat ik ook bij u de tuin van uw dromen mag komen realiseren.

Nieuwste project

Juli 2020

In Oud-Beijerland kregen we de opdracht om een wat natuurlijke pluk tuin te maken. Met verschillende materialen en bepaalde planten hebben we die opdracht naar wens uitgevoerd.

Meer informatie over deze tuin vindt u hier.

 

 

 

 

 

Deze tuin in Numansdorp was een leuke uitdaging. Omdat de klant langs een dijk woonde stroomde al het water van de dijk naar beneden naar de sloot. Dat was ook met de tuin het geval, om de verschillende hoogtes op te vangen hebben we een aantal muurtjes gemaakt met stapelblokken, waarna we een recht stuk hadden om het terras op te maken. Er moest ook een terras een stuk lager komen waardoor we ook met een trap moesten werken ook de trap hebben we gemaakt met deze blokken. In het midden hebben we een schuin weglopende border gemaakt met Douglas erin die moeten zorgen voor wat afscheiding en dat je uit de wind zit. Met dit uitzicht was het geen straf om deze mooie klus uit te voeren.