U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


Over mij

 Mijn naam is Jochem Verweij ik ben 24 jaar oud en woon in Oud-Beijerland. Na het behalen van mijn diploma voor agrarisch loonwerker heb ik daarna nog een opleiding uitvoerder groene ruimte gevolgd en met succes afgerond. Na 3 jaar stage te hebben gelopen heb ik besloten voor mezelf te gaan werken. Ik hoop ook dat ik ook bij u de tuin van uw dromen mag komen realiseren.

Nieuwste project

Juli 2020

In Oud-Beijerland kregen we de opdracht om een wat natuurlijke pluk tuin te maken. Met verschillende materialen en bepaalde planten hebben we die opdracht naar wens uitgevoerd.

Meer informatie over deze tuin vindt u hier.

 

 

 

 

 

In Spijkenisse hebben we deze tuin mogen aanleggen. We zaten met het grote hoogte verschil wat opgevangen moest worden. We hebben gekozen om een hardhouten wand te maken zodat het hoogte verschil opgevangen kon worden. Nadat de grond was afgegraven konden de palen in de grond waarna de hardhouten planken op de palen gemonteerd zijn. Nadat de grond weer was aangevuld hebben we een aantal maanden later de bestrating aangebracht. Dit is met opzet gedaan om de grond te laten inklinken. Nadat het zand is aanbracht konden de tegels erin. Ook hebben we hier een stuk kunstgras aangebracht. Rondom is een kastanje hekje geplaatst met een eiken poort. De klant wilde het uitzicht behouden dat is gerealiseerd door een open kastanje hekje toe te passen.