U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Welkom bij Jochem Verweij HoveniersOver mij

 Mijn naam is Jochem Verweij ik ben 24 jaar oud en woon in Oud-Beijerland. Na het behalen van mijn diploma voor agrarisch loonwerker heb ik daarna nog een opleiding uitvoerder groene ruimte gevolgd en met succes afgerond. Na 3 jaar stage te hebben gelopen heb ik besloten voor mezelf te gaan werken. Ik hoop ook dat ik ook bij u de tuin van uw dromen mag komen realiseren.

Nieuwste project

Juli 2020

In Oud-Beijerland kregen we de opdracht om een wat natuurlijke pluk tuin te maken. Met verschillende materialen en bepaalde planten hebben we die opdracht naar wens uitgevoerd.

Meer informatie over deze tuin vindt u hier.

 

 

 

 

 

In deze tuin in Rotterdam Overschie hebben we verschillende elementen gebruikt. Zo hebben we een terras gemaakt van 60x60 tegels. Ook hebben we een vlonder gemaakt met de mogelijkheid om te zitten. De bestaande bomen hebben we in de vlonder geïntegreerd om de inkijk  van de achterburen weg te nemen. Verder een verhoogde bak met stapelblokken wat moestuin is geworden. Het gras met de schommel is een ideale plek voor de kleintjes.