U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


Over mij

 Mijn naam is Jochem Verweij ik ben 24 jaar oud en woon in Oud-Beijerland. Na het behalen van mijn diploma voor agrarisch loonwerker heb ik daarna nog een opleiding uitvoerder groene ruimte gevolgd en met succes afgerond. Na 3 jaar stage te hebben gelopen heb ik besloten voor mezelf te gaan werken. Ik hoop ook dat ik ook bij u de tuin van uw dromen mag komen realiseren.

Nieuwste project

Juli 2020

In Oud-Beijerland kregen we de opdracht om een wat natuurlijke pluk tuin te maken. Met verschillende materialen en bepaalde planten hebben we die opdracht naar wens uitgevoerd.

Meer informatie over deze tuin vindt u hier.

 

 

 

 

 

In deze tuin in Oud-Beijerland hebben we gewerkt met keramische tegels van 120x30cm met een houtlook motief. De klant wilde 2 terrassen zodat ze bijna de hele dag in de zon of in de schaduw kunnen zitten. Maar ook wilden ze niet te veel tegels vandaar dat we geen pad hebben gemaakt maar gewerkt hebben met staptegels. Deze zijn ook van keramiek, wel hebben de tegels een andere kleur en een andere maat. Ook hebben we 2 verhoogde bloembakken gemaakt van verschillende hoogtes. We hebben gaten in de zijkant gehouden zodat er ook aan de zijkant van de bloembakken planten aangeplant kunnen worden. We hebben de tegels afgevoegd met waterdoorlatende voeg zodat op het terras geen onkruid meer tussen de voegen gaat groeien.