U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


Over mij

 Mijn naam is Jochem Verweij ik ben 24 jaar oud en woon in Oud-Beijerland. Na het behalen van mijn diploma voor agrarisch loonwerker heb ik daarna nog een opleiding uitvoerder groene ruimte gevolgd en met succes afgerond. Na 3 jaar stage te hebben gelopen heb ik besloten voor mezelf te gaan werken. Ik hoop ook dat ik ook bij u de tuin van uw dromen mag komen realiseren.

Nieuwste project

Juli 2020

In Oud-Beijerland kregen we de opdracht om een wat natuurlijke pluk tuin te maken. Met verschillende materialen en bepaalde planten hebben we die opdracht naar wens uitgevoerd.

Meer informatie over deze tuin vindt u hier.

 

 

 

 

 

In Oud-Beijerland kregen we de opdracht om in de kleine maar toch gezellige tuin iets speciaals met veel groen te maken. Dat is gelukt. De klant hield niet van grote tegels en hadden het idee een binnen tuin te willen. Daarvoor hebben we gekozen om kinderkoppen in het terras te verwerken en klinkers in het pad om het geheel te breken. Ook wilde ze graag iets van hout, daarvoor hebben we gekozen voor een kleine rechte pergola die ook nog functioneert als schommel. De leiboom is aangebracht om het zicht van de achterburen weg te nemen, verder is er wat haag beplanting aangebracht om 2 aparte terrassen te creëren. Het geheel is aangeplant met vaste beplanting wat weinig onderhoud met zich mee brengt maar toch het groene gevoel ervaart wordt.