U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


Over mij

 Mijn naam is Jochem Verweij ik ben 24 jaar oud en woon in Oud-Beijerland. Na het behalen van mijn diploma voor agrarisch loonwerker heb ik daarna nog een opleiding uitvoerder groene ruimte gevolgd en met succes afgerond. Na 3 jaar stage te hebben gelopen heb ik besloten voor mezelf te gaan werken. Ik hoop ook dat ik ook bij u de tuin van uw dromen mag komen realiseren.

Nieuwste project

Juli 2020

In Oud-Beijerland kregen we de opdracht om een wat natuurlijke pluk tuin te maken. Met verschillende materialen en bepaalde planten hebben we die opdracht naar wens uitgevoerd.

Meer informatie over deze tuin vindt u hier.

 

 

 

 

 

In Oud-Beijerland hebben we deze zo onderhoudsvrij mogelijke tuin gemaakt. Wel hebben we een verhoogde bloembak gemaakt met stapelblokken, een stukje kunstgras gelegd zodat het een beetje groen is en een overkapping gemaakt met Douglas hout. Omdat er verder in de tuin geen mogelijkheid was om het gootje op aan te sluiten hebben we gebruik gemaakt van steenwol blokken welke het water opzuigen en langzaam afgeven aan het grondwater.  Ook de voortuin is zo onderhoudsvrij mogelijk gemaakt.