U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


Over mij

 Mijn naam is Jochem Verweij ik ben 24 jaar oud en woon in Oud-Beijerland. Na het behalen van mijn diploma voor agrarisch loonwerker heb ik daarna nog een opleiding uitvoerder groene ruimte gevolgd en met succes afgerond. Na 3 jaar stage te hebben gelopen heb ik besloten voor mezelf te gaan werken. Ik hoop ook dat ik ook bij u de tuin van uw dromen mag komen realiseren.

Nieuwste project

Juli 2020

In Oud-Beijerland kregen we de opdracht om een wat natuurlijke pluk tuin te maken. Met verschillende materialen en bepaalde planten hebben we die opdracht naar wens uitgevoerd.

Meer informatie over deze tuin vindt u hier.

 

 

 

 

 

Voor deze klant hebben we een achtertuin gemaakt die niet geheel ''standaard'' moest zijn.  We hebben er voor gekozen om met schuine lijnen te werken. Zo hebben we 2 terrassen aangelegd met grote 60x60 tegels van keramiek. In het ene terras is gekozen om 3 verhoogde borders te maken met muurblokken met ieder een andere hoogte. Rond het andere terras is gekozen om de borders gelijk te houden met de hoogte van de tegels. De 2 terrassen zijn met elkaar verbonden door middel van een klinkerpad met een hele andere kleur, maar wat wel mooi  past in het geheel. Bij het terras aan de achterkant van de tuin hebben we de overkapping geplaatst zodat je 's avonds langer buiten kan zitten. Om het terras heen is weer veel border met beplanting die het geheel afmaakt. Ook is er in het midden van de tuin een stuk gras gemaakt wat een strak en natuurlijke uitstraling geeft.