U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


Over mij

 Mijn naam is Jochem Verweij ik ben 24 jaar oud en woon in Oud-Beijerland. Na het behalen van mijn diploma voor agrarisch loonwerker heb ik daarna nog een opleiding uitvoerder groene ruimte gevolgd en met succes afgerond. Na 3 jaar stage te hebben gelopen heb ik besloten voor mezelf te gaan werken. Ik hoop ook dat ik ook bij u de tuin van uw dromen mag komen realiseren.

Nieuwste project

Juli 2020

In Oud-Beijerland kregen we de opdracht om een wat natuurlijke pluk tuin te maken. Met verschillende materialen en bepaalde planten hebben we die opdracht naar wens uitgevoerd.

Meer informatie over deze tuin vindt u hier.

 

 

 

 

 

In deze tuin in Barendrecht hebben we aan 2 kanten de schuttingen vervangen. Hiervoor hebben we hardhouten palen gebruikt welke van een duurzame houtsoort zijn, bandjes tussen de palen gezaagd en grenen schermen gebruikt. Omdat de schermen niet in contact komen met de grond gaan deze ook niet gemakkelijk rotten en gaan dus langer mee. Ook de achterkant hebben we door laten lopen met daarin de poort verwerkt. Voor de bestrating hebben we grote 60x60cm betontegels gebruikt. De borders hebben we in een schuine lijn gemaakt wat een speels effect geeft.