U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


Over mij

 Mijn naam is Jochem Verweij ik ben 24 jaar oud en woon in Oud-Beijerland. Na het behalen van mijn diploma voor agrarisch loonwerker heb ik daarna nog een opleiding uitvoerder groene ruimte gevolgd en met succes afgerond. Na 3 jaar stage te hebben gelopen heb ik besloten voor mezelf te gaan werken. Ik hoop ook dat ik ook bij u de tuin van uw dromen mag komen realiseren.

Nieuwste project

Juli 2020

In Oud-Beijerland kregen we de opdracht om een wat natuurlijke pluk tuin te maken. Met verschillende materialen en bepaalde planten hebben we die opdracht naar wens uitgevoerd.

Meer informatie over deze tuin vindt u hier.

 

 

 

 

 

Voor deze klant in Oud-Beijerland hebben we deze mooie overkapping mogen plaatsen. Ze zochten een plek om de fietsen wat makkelijker kwijt te kunnen dus hebben we eigenlijk de schuur verlengd. De wanden zijn bekleed met zwarte potdekseldelen wat een mooi contrast geeft met de blanke palen en het douglashouten raam. De 2 poorten zijn in dezelfde style meegenomen wat het tot een strak geheel maakt.