U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Welkom bij Jochem Verweij HoveniersOver mij

 Mijn naam is Jochem Verweij ik ben 24 jaar oud en woon in Oud-Beijerland. Na het behalen van mijn diploma voor agrarisch loonwerker heb ik daarna nog een opleiding uitvoerder groene ruimte gevolgd en met succes afgerond. Na 3 jaar stage te hebben gelopen heb ik besloten voor mezelf te gaan werken. Ik hoop ook dat ik ook bij u de tuin van uw dromen mag komen realiseren.

Nieuwste project

Juli 2020

In Oud-Beijerland kregen we de opdracht om een wat natuurlijke pluk tuin te maken. Met verschillende materialen en bepaalde planten hebben we die opdracht naar wens uitgevoerd.

Meer informatie over deze tuin vindt u hier.

 

 

 

 

 

Boomverzorging

Snoeien of rooien?

Bomen hebben vaak een belangrijke plaats in uw tuin. Zo kunnen ze een mooie sierwaarde hebben of u een lekkere schaduwplek bieden. Het is daardoor belangrijk dat uw boom juist gesnoeid wordt.

Ook kan het zijn dat de boom in de weg staat of wordt het gevaarlijk doordat de boom rot is? Dan kan het een goede keuze zijn om de boom te laten rooien.

 

Wat kunnen wij voor u verzorgen:

* Kappen van bomen

* Snoeiwerkzaamheden

* Stobben frezen ( het verpulveren van de boomwortel)

* Versnipperen van de vrijgekomen takken deze snippers zouden weer in de tuin gebruikt        kunnen worden. 

* Afvoeren van het vrijgekomen snoeiafval 

* Nieuwe aanplant verzorgen